Ens endinsam en el municipi de Sant Josep de sa Talaia

Ens endinsam en el municipi de Sant Josep de sa Talaia

En aquest capítol d’Entre pins i savines ens endinsem en el municipi de Sant Josep de Sa Talaia

Entre pins i savines, deu anys després torna a IB3. Nous capítols que ens endinsaran en la part més desconeguda i misteriosa de les Pitiüses, tant de l’interior com de la costa. A més de descobrir llocs nous, tornarem a indrets que vàrem visitar fa una dècada per veure com han canviat. Conduït pels periodistes Tito Fuster, Tita Planells i Toni Riera, s’emet els dissabtes a les 22.15 h per IB3 Televisió i, posteriorment, estarà disponible a la carta.

En aquest capítol d’Entre pins i savines ens endinsem en el municipi de Sant Josep de Sa Talaia, on podrem visitar el jaciment fenici més important de l’illa d’Eivissa i on coneixerem una tragèdia aèria que va tenir lloc l’any 1972. A més, descobrirem que l’entranyable mestre terrissaire que vam conèixer deu anys enrere té relleu generacional: la seva filla.

També ens acostarem a l’Eivissa més discotequera amb la primera escola per a DJ de l’illa. Sant Josep, considerat la porta aèria d’Eivissa perquè és la seu de l’aeroport, ens espera!

Entre Pins i Savines, deu anys després s’emet dissabte a les 22.30 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials, hi podeu interactuar amb l’etiqueta #IB3.


{rela}La ciutat d’Eivissa, protagonista del nou episodi d’Entre pins i savines, deu anys després

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *