Detenen a Palma una dona per intentar ofegar la seva filla amb un coixí

Detenen a Palma una dona per intentar ofegar la seva filla amb un coixí

La Policia Nacional ha detingut una dona a Palma per, suposadament, tractar d’asfixiar la seva filla amb un coixí a un habitatge. La Unitat d’Atenció a la Família i la Dona de la policia va tenir coneixement dels fets, després que la nina ingressàs a un centre hospitalari.

Els fets varen ocórrer, segons la policia, en el domicili familiar. Va ser la mare qui va sol·licitar una ambulància per dur la menor a un hospital, per convulsions. La menor va ser atesa amb diverses lesions que podrien ser provocades per asfíxia.

Els agents varen iniciar una recerca per esbrinar els fets, per a la qual cosa varen realitzar diverses gestions i varen prendre declaració a diversos testimonis. D’aquesta manera, varen conèixer que la mare, presumptament, havia agafat un coixí amb el qual hauria asfixiat la nina. Sembla que la mare es va adonar del que feia i va cridar als serveis d’emergències.

Una vegada finalitzades les indagacions policials, els agents varen detenir la dona per un possible delicte de temptativa d’homicidi, per al qual es varen instruir diligències i la dona va passar a disposició judicial. La menor va quedar a càrrec d’un familiar i es va informar el servei de protecció de menors i altres autoritats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *