Música variada

Música variada

Si aquest cap de setmana voleu assistir a algun dels concets que es programen a Mallorca, aquí en teniu una petita guia, que no pretén ser objectiva, només orientativa.

Com cada dissabte podem començar per Alaró, a l’església de Sant Bartomeu (11.30h), lloc en el qual el duet d’orgue a quatre mans, format per Iris i Carsten Lens oferirà un concert amb obres de Haendel, Mozart, Johan Strauss i Bach.

A Caimari, a l’Església Vella, segueix el festival de Música Antiga (19.h) amb l’Ensemble Dolce Amoroso Focho, que interpretarà obres vocals i instrumentals dels segles XVI i XVII.

Més tard, a les 19.30 hores i a l’església de Sóller, músics de diferents orquestres alemanyes interpretaran un programa Schubert, amb el Quintet “La truita”, entre altres composicions.

No molt lluny, a la Capella de l’Hospici de Sóller (20h), Barry Sargent acabarà la integral de les Sonates i Partites per a violí sol de Bach, que va iniciar la setmana passada.

A Búger segueix el festival de corals a l’essglésia de Sant Pere (20h). Avui serà el torn del Cor i Ensemble Ars Antiqua que oferirà un programa barroc.

A l’Auditori d’Alcúdia (20.30h), tenim el duo Lemoncello format per Laura Quirke (veu i guitarra) i Claire Kinsella (veu i violoncel), interpretant música irlandesa.

Per altra banda, l’Auditòrium de Palma presenta el grup Myumaná (21h).

Demà diumenge, tenim música de cambra en el Teatre de Bunyola i dins el festival de Música. Serà el Trio Quantum, format per Alfredo Ardanaz (violí), Paula Martos (violoncel) i Júlia Martínez (piano) qui ens acostarà obres de Dvorak (el famós Trio Dumky) i Ravel (el Trio en La menor).

Suscríbete para seguir leyendo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *