Restriccions de trànsit a Palma aquest dissabte per la Beateta

Restriccions de trànsit a Palma aquest dissabte per la Beateta

La Policia Local de Palma ha disposat operatius especials de control i talls del trànsit rodat, amb motiu de la celebració dissabte del “Carro triomfal de la Beata 2024” i diumenge la “Tui Palma Marató 2024”. L’EMT també té previst desviar línies d’autobusos per aquests dos esdeveniments.

Aquest dissabte, a partir de les 15.00 hores i fins a les 22.00, es tanca al trànsit Via Roma a l’alçada d’Avingudes i baixada de Jaume III des del Passeig Mallorca i el Born des de plaça Reina. L’empresa de transports EMT, per la seva banda, entre les 17.00 i les 22.00 hores de dissabte, desvia les línies 3, 4, 7 i 20, que circularan desviades en ambdós sentits. Les 25 i 35 alteren part del seu recorregut. Es recomana consultar els avisos a la web, app i parades afectades per conèixer més detalls.

Restriccions per diumenge

Aquest diumenge, amb motiu de la celebració de la Tui Palma Marathon, la Policia Local tallarà diversos carrers i vies en funció del recorregut dels atletes. En aquest sentit, des de les 01.00 a les 17.00 hores, es tancarà el tram d’autovia de Llevant des de Costa del Gas fins a Antoni Maura pel costat terra i Antoni Maura des de plaça Reina fins a Passeig Marítim en tots dos sentits.

A les 06:30 hores es tallarà el trànsit al Passeig Marítim en tots dos sentits entre Avinguda Argentina i Costa del Gas. Entre les 07.00 i les 14.00 hores es tancarà al trànsit rodat el Passeig Marítim entre la Rotonda Porto Pi i l’Avinguda Argentina. A les 07:00 es tancarà al trànsit rodat l’entrada i la sortida de l’estació marítima per pont Club de Mar fins a les 12:30 hores.

La Policia Local procedirà a les 07.45 a tallar el trànsit al Passeig Sagrera en direcció Andratx i a les 09.30 s’habilitarà un carril des de Passeig Sagrera fins a Club de Mar, només per al trànsit residual. Entre les 06:30 h i les 13:00 hores es tallarà al trànsit rodat l’entrada i sortida camí de s’escullera cap a i des de l’autovia de Llevant. A les 13:00 es procedirà a l’obertura del trànsit des de Portopí fins a Avinguda Argentina, al costat que dona a la mar.

A mesura que vagi passant la cursa, s’aniran obrint els carrers del centre de Palma amb l’obertura a les 14.00 hores d’Antoni Maura, a les 14.30 hores del Passeig Marítim en sentit aeroport i a les 17.00 hores obertura al trànsit en tots dos sentits del Passeig Marítim.

Alguns aparcaments tindran algunes sortides i entrades tancades. Pel que fa als autobusos, l’EMT desviarà línies d’autobusos entre les 6.00 hi les 16.00 hores que afectaran el desenvolupament habitual dels recorreguts. En concret, seran la 3, 4, 7, 20, 23, 25, 31, 35 i A1, que circularan desviades en un o ambdós sentits. La Línia 1 quedarà sense servei durant la tota la cursa. Al pas per Passeig Mallorca i Avingudes, la cursa discorrerà pel carril del bus, per la qual cosa quedaran anul·lades diverses aturades.

D’altra banda, i amb l’objectiu de facilitar el trasllat dels participants, les persones corredores i voluntàries de l’organització podran utilitzar gratuïtament els autobusos de l’EMT Palma entre les 7.00 i les 17.00 hores a les línies urbanes,  no A1 ni A2, encara que no siguin residents. Per això, només han de mostrar el seu dorsal o acreditació de voluntari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *